Tadım Pizza Bayilik Şartları
Ankaralılar Tadım Pizza ile 1984 Mayıs ayında, Fuar Sokak’ta kurulan küçük bir restoran ile tanıştı.
1986’da ikinci şubesini Mesnevi Sokak’ta açan Tadım Pizza.4 yıl sonra da Ankara’nın en işlek caddelerinden Tunalı Hilmi’deki yerini aldı. O yıllardan itibaren Tadım Pizza, Ankaralı gençlerin en gözde mekanları arasındaki önemini korudu.
Tarih 1992 yılını gösterdiğinde ise. Türkiye’de henüz çok fazla duyulmamış bir sistemi, franchise sistemini bünyesine entegre etti. Tadım Pizza’nın başarısının farkına varan pek çok girişimci için bir fırsat ortaya çıktı. Böylece Ankaralılar için farklılık yaratan Tadım Pizza, tüm Türkiye’ye yayılmaya başladı.
Bu değişim ve büyüme politikasıyla bugün Tadım Pizza. Ankara İstanbul, Antalya, Kırıkkale, Bolu ve Bursa’da 30’a yakın şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor.
Tadım Pizza, kurulduğu zamandan bugüne Türkiye’nin en seçkin pizza markalarından biri haline geldi. Çünkü Tadım Pizza ekibi, her zaman sağlıklı ürünü ve lezzeti yakalamak için çalışıyor, daha iyisi için sürekli kendini geliştiriyor. Kullanılan her malzemenin en tazesi tedarik ediliyor, pizza hamurları günlük açılıyor, eşsiz pizza sosu ile birleştirilen ürünler önceden hiç tadılmamış bir lezzeti ortaya çıkarıyor. Tadım Pizza ayrıca yemekleri, makarnaları, sandviçleri, salataları, aperatifleri ve tatlılarından oluşan zengin menüsü ile her yaşa ve ekonomiye hitap ediyor.
Zaman değişiyor, mekanlar değişiyor, sektör değişiyor. Tadım Pizza sıcak ortamını, hizmet anlayışını ve eşsiz lezzetini korumaya devam ediyor.