Zater Döner Franchise Şartları

Biz Kimiz

Zater Döner 2014 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü’nde ilk şubesiyle hizmet vermeye başladı. İlk şubesini hayata geçirmesiyle beraber kapsamlı ve uzun bir Ar-Ge sürecini de başlatmış oldu. Zater Döner; Antakya’dan gelen lezzetleri yenilikçi bakış açısıyla harmanlayarak, dünyanın her yerinde sevilerek tüketilen Tavuk Dönere yeni bir boyut kazandıran ve her geçen gün gelişimini sürdürerek lezzetten çok daha fazlasını müdavimlerine sunmak için damaklarda yer edinen serüvenine devam etmektedir. Zater Döner hızlı servis, mükemmel sunum, yenilikçi ürünleri ve teknolojik alt yapısı ile müdavimlerine Lezzetten Daha Fazlasını sunarak, sadece lezzetli ürün değil benzersiz bir deneyim yaşatmaktadır. Bugün 3 farklı şehirde 5 şubesi ile müdavimleriyle buluşan markamız, 2025 yılında 50 şubeye ulaşmayı  hedeflemektedir.

Zater Döner Vizyonu

Kaliteden ödün vermeyen ürün yelpazesi ile hızlı yemek sektöründe, Türkiye’nin en büyük ve en meşhur döner markası olmak.

Zater Döner Misyonu

Kaliteli, sağlıklı ve lezzetli ürünlerini aile sıcaklığına sahip nezih mekanlarında sunan ve bu sunumu samimiyetle yerine getiren bununla beraber ürünlerini hızlı paket servis ile her ortamda misafirleriyle buluşturan marka olmak.

Yatırımcı Odaklı

Zater Döner yatırımcısıyla beraber iş ortaklığından çok daha farklı bir işbirliği ile ortak bir yaşam kurgusu içinde bir markadır.

Gıda Güvenliği

Gıda güvenliği ve insan sağlığını merkeze alan, bütün ürünlerini bu doğrultuda üretme çabası içerisinde olan markadır.

İnsani Değerlere Saygı

İnsan için lezzetli ürün düşüncesiyle çalışanlarına ve müşterilerine saygılı, onları dinleyen ve her bir düşünceyi önemseyen markadır.

Doğa Dostu

Zater Döner, özellikle kullan at ürünlerini doğaya zarar vermeyen, doğada hızlıca çözülebilen ve geri dönüşüme uygun malzemeleri tercih eden markadır.

Kuruluş Yılı Bayi Sayısı İsim Hakkı Bedeli Kurulum Maliyeti

2014

3

-

75,000 DOLAR