Tavacı Abdullah Bayilik Şartları Tavacı Abdullah olarak, 1984 yılından bu yana ürünlerimizin lezzeti ve kalitesine dikkat ettiğimiz kadar aileniz ve misafirlerinizin bu şölende muhabbetini sadece yemekle sınırlandırmamak için ikramlarımızı ve yemek sonrası semaverimizi hiç eksik etmedik. Bayraklı’da kebab denilince akla biz geliriz. Abdullah Aydemir, 1984 yılında Diyarbakır ilinde dünyaya geldi. ve çocukluğunu mutfakta geçirerek bu sektör üzerine kendini geliştirmeye karar verdi. Abdullah Aydemir, 18-19 yaşlarında çalıştığı restoranlarda büyük sorumluluklar üstlendi. Yöresel yemeklerin her birini ustasından incelikleriyle öğrenmesine rağmen gelişmesini durmaksızın sürekli devam ettirdi, sürekli yeni tatlar tattı ve tattırdı. Tavacılık sektöründe ilk adımını mutfak kısmında yardımcı olarak attı. Gerek çocuk yaşta görerek uyguladığı, gerek yeni tatlar keşfettiği bir serüvene başlangıç yaptı ve bugüne kadar 24 yıllık tecrübesiyle, azmiyle ve el lezzetiyle anılmaktan gurur duydu. 2000-2014 yılları arasında Ukrayna, Rusya ve Irak’ta usta başı olarak çalıştı. 2015 yılında ise Mustafa Güventürk ile yollarını birleştirerek lezzetlerini Kırıkkale ilinde “Tavacı Abdullah” olarak hizmete sundu. Özenle terbiye edilmiş etler, her daim güler yüz ve disiplinli bir ekip eşliğinde çalışmasıyla Kırıkkale’de ses getirmeyi başardı. Elde edilen başarıyı 2020 yılında İzmir ilinin Bayraklı ilçesine taşıdılar. Abdullah Usta tecrübesiyle yoğurduğu eşsiz lezzetlerini önce tüm Türkiye’ye ardından da dünya ülkelerine tattırmaya karar verdi. Tavacı Abdullah Aydemir, doğup büyüdüğü Diyarbakır’ın yöresel tatlarını saç tava, gerdan tava, incik tava, kaburga dolması, ekşili patlıcan dolmasını kendine has metotlarıyla İzmir’de hizmetinize sunmaya devam ediyor.    
Kuruluş Yılı Bayi Sayısı İsim Hakkı Bedeli Kurulum Maliyeti

1984

1

--

--