Sopung Restaurant Bayilik Şartları
2016 yılında Fatih’te açtığımız küçük bir işletme ile Kore yemeklerini, Türk halkına tanıtarak farklı lezzetler denemelerini sağladık.
Kore dilinde “Piknik” anlamına gelen Sopung, Türk halkına Kore yemekleri tanıtarak yeni ve farklı lezzetler denemelerinin sağlamasını amaçlanarak, 2016 yılında Fatih’te açılmış olan küçük bir işletme yeri ile faaliyette başlamıştır.
2022 yılına kadar 4 Şubeyle Faaliyet gösteren Sopung, 2022 yılından sonra vatandaşların yüksek talebi ile beraber lezzet çeşitlerini arttırarak ilk bayilik anlaşmasına imza atmıştır. Kurucusu Aramsol KİM önderliğinde pek çok ilimize bayiler açarak Sopung Kore markası tüm Türkiye’de tanıtılmıştır ve tanıtılmaya devam etmektedir.
Markamız Türkiye’nin en popüler Kore Restoranı olup, müşteri potansiyeli her geçen gün artmakta ve Kore kültürünü Türkiye ile bağdaştırmayı başarmıştır. %70 genç kitleye ithaf eden Markamız, gençleri ve isteklerini aktif olarak takip etmekte, her geçen gün büyümektedir.
Aynı zaman da sene içerisinde büyük reklam yatırımları yapılmakta olup gün geçtikte reklam ağını genişletmektedir.
• Franchise alacak olan kişinin açmak istediği bölge hakkında fizibilite çalışması yapmış olması gerekmektedir. Bölgenin potansiyeli ve ortalama kitlesi araştırılmalıdır. (Rakip firmalar-Genç kitle yoğunluğu- etraftaki okullar ve diğer kafeler- Örn. Starbucks ve kitlesi araştırılmalıdır)
Daha sonra yaptıkları bu çalışmalar ardından, buldukları işletme ve lokasyonu firmamıza görsel ve işitsel olarak ileterek fikir alışverişi yapılmalıdır. Tarafımızca gönderilecek ekipler tarafından da ayrıca lokasyonun detaylı araştırmaları yapılmaktadır.
Bu aşamadan sonra franchise adayı teknik detaylar ve sözleşme için İstanbul Fatih’teki ofisimize ağırlanır imzalar atılıp ödemeler alınır.