Bumm Burger Bayilik Şartları

BUUMBURGER olarak en başından beri burger etlerimizin; sağlıklı, lezzetli, kaliteli ve özel olmasını ön planda tutmakla birlikte, bundan ödün vermeden etlerimizi aynı lezzetle servis etmekteyiz.   BUUMBURGER olarak özenle oluşturulmuş tedarik zinciri sayesinde kullandığımız tüm ürünler uzman personelimiz denetiminde büyük bir dikkatle seçiliyor. En taze malzemeler, en doğal halleriyle üretim aşamasından sofranıza ulaşana dek tazeliklerini ve doğallıklarını koruyor.   SAĞLIKLI LEZZET  ‘BİR LEZZET PATLAMASI’ Sloganı ile çıktığımız bu yolda beklediğimizin de üstünde ilgiyle karşılandık. Ar-Ge çalışmaları sonucunda, insanların fastfood’ a olan bağlılığı göz önünde bulundurulmuş ve bununla birlikte daha çok Türk damak tadına yönelik yiyecekleri sağlıklı hazırlık aşaması ile kaliteli ve pratik bir sunum oluşturarak hedef kitlemizin beğenisine sunulmaya başlandı. Şeflerimiz tarafından üzerinde sürekli çalışılarak ve optimum lezzete ulaştığımızı düşündüğümüz; aynı zamanda besleyici, kreatif, sağlıklı ve tamamen doğal el yapımı lezzetler hazırladık.  BUUMBURGER FRANCHISE HAKKINDA  Restoranımızı, firmamızın kurumsal kimliğine uygun iç ve dış mimarisi müşterilerin rahat, ergonomik ve keyifle kullanabilecekleri şekilde dizayn ettik. Müşterilerimize BUUMBURGER çatısı altında sunuma başladığımız ilk günden itibaren büyük ilgi gören tüm ürünlerimizi, daha geniş kitlelere ulaştırmak için markalaşma sürecimizi tamamlayarak 2020 yılının son çeyreğinde 1.Yıl Dönümünde Türkiye’nin birçok bölgesinde franchise ile birlikte kendi BUUMBURGER zincirlerimizi oluşturmaya karar verdik. Bu aşamada  “Franchise’ vererek yani  başarıyı paylaşarak birlikte büyümeye karar verdik. Böylece sahip olduğu ürün, servis ve hijyen kalitesini en maksimum seviyede tutan BUUMBURGER’ i, yeni misafirleriyle tanıştırmayı hedefliyoruz. Şehrine, ülkesine ve dolayısıyla kendisine faydalar hedefleyen, İşini çok seven, tüm girişimcileri franchise ortağımız olmaya davet ediyoruz. Franchising çalışmalarını talep ve keşif süreci ile başlatmaktadır. Talep gelen bölgelerin konumu, sirkülasyon ve popülerlik oranı gibi durumlar değerlendirilmektedir. Talep gelen konum çevresinde yaşayan kişilerin yaş ortalaması, çevresel imkanları, üniversiteye yakınlığı, çalışan ve öğrenci oranı gibi kriterler göz önünde bulundurularak hedef kitle analizi yapılmaktadır.  Bu analiz doğrultusunda uygunluk durumu oluşursa sözleşme aşamasına geçilmektedir. Uygun olan yer ile ilgili mimari proje çizilerek tadilat süreci başlatılmaktadır. Şube teslimleri 2 aylık zaman içerisinde gerçekleşmektedir. Bu süreç içerisinde kurumsal eğitim planlamaları da başlatılmaktadır. Açılış öncesi ve açılış sonrası 15 günlük eğitimlerle de şube işleyişleri ve reçeteler, şubede görev alacak kişilerle paylaşılmaktadır. Şube teslimleri sonrasında da şubelere teknik destek devam etmektedir. Takiplerin daha kolay olmasını sağlayan yazılım programı, şube yöneticilerine kolaylık sağlamaktadır. Gereken destekler, periyodik denetlemeler ile de şube sahiplerine sunulmaktadır.  Şirketimizin franchisee’lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Buum Burger® için 5 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.