Bi Soslu Döner Bayilik Şartları
NEDEN BİSOSLU DÖNER Bisoslu Döner markası olarak uygun konsept bedelleri, yatırımcı adaylarımıza sunulmaktadır. Bayilere sürekli franchise tecrübe ve eğitim desteği verip iş geliştirme desteği sunulmaktadır. Bi Soslu Döner olarak bizler bayilerimizi ailemizin birer üyesi olarak görüp en iyi konsepti en uygun bedele temin etmekte, makul isim hakkı bedeli ile yatırımcılarını teşvik edici bir politika izlemekteyiz.. ÜRETİM VE LOJİSTİK Bi soslu Döner, kapsamlı fabrikada üreterek şubelerine ulaştırmaktadır. Et üretilebilir tesislerimiz tüm kalite ve sertifikalarına sahip olup sağlıklı sürdürülmektedir. Bi soslu Döner markası 20 yıla yakın bir franchise sektöründe faaliyet alanlarındaki görevlendirilmiş profesyonellerden oluşmaktadır. Ürünlerimizin satış fiyatının ucuz olmasının nedeni; kendi imalathanelerimizde üretiyor ve bayilerimize maliyet fiyatına gönderiyor olduğumuz için et fiyatlarımız düşüktür. Konseptimiz gereği self servis satış yaptığımız için personel maliyetlerimizin düşük olması, Bisoslu Döner markamız tüm helal kesim sertifikalarının yanı sıra kalite ve hijyen sertifikalarına da sahiptir. Web sayfamızdan bu sertifikalara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. KURULUM MALİYETİMİZ VE LOKOSYON ÖZELLİKLERİ Her işletmenin büyüklüğüne ve kendine özgün durumlarından dolayı işletme maliyetleri farklılıklar göstermektedir. (Örn; Bacası olan bir dükkân tutulduğunda baca imal maliyeti otomatik olarak düşecektir. 80m2 bir dükkâna gereken masa sandalye sayısı ile 200m2 bir dükkâna gereken masa sandalye sayısı aynı olmayacak.) Bu farklılıklar dolayısıyla işletmeler yaklaşık olarak yatırım bedeli 150 bin TL ile 300 bin arasında Bir kurulum maliyeti olmaktadır. İşletme; verilen işletme reçetesini harfiyen uygular, ticaretin gereklerini yerine getirir ve ekstrem bir durumla karşılaşmadığı sürece yatırım bedelini 12-24 ay süresinde geri dönüşünü sağlayacağını ön görmekteyiz. Çözüm Ortaklarımızdan biri olanda Endeksa programı ile bölgenin detaylı sektörel analizi oluşturulmaktadır. Endeksa raporu ile bölgenin gelir seviyesi, yaş ortalaması, konut sayısı, nüfus sayısı vb. verilerine ulaşarak değerlendirme yapılmakta. Değerlerin yeterli seviyede çıkması sonucunda, saha ekibi tarafından Bisoslu Döner açılacak lokasyon yerinde fiziki olarak değerlendirilir. Endeksa raporunun ve fiziksel değerlerin olumlu sonuçlanmasından sonra lokasyon onaylanır.