Bağ Pastaneleri 1961 Bayilik

1961 yılında Üsküdar Bağlarbaşı tesisinde hayat bulan Bağ Pastaneleri kuruluşundan bu güne  sektörde yenilikçi yapısı ve özgün ürün çeşidi ile hizmet vermektedir. bağ pastaneleri 1961 bayilik vermeye ne zaman başladı.

Türk insanının geleneksel damak tadına    uygun lezzetle, endüstriyel ölçekte. hijyenik koşullarda  ürettiği ürünlerini müşterine sunmaktadır. Pastane anlayışına günümüz kafeterya anlayışını   getiren ilk marka olma özelliğini taşımaktadır.    “Pasta Cafe” ve “Restaurant”  konseptleri ile en lezzetli pastane ürünlerinin yanı sıra. dünya mutfağının  seçkin lezzetlerini de müşterileriyle buluşturmaktadır.

Bağ Pastaneleri;
Üsküdar’ın nezih semtlerinden biri olan Bağlarbaşı’nda başlayan en güzel tatların hikayesi…

Yıllar geçti, çok şey değişti, bu şehirde dün okula giderken Bağ’dan poğaçasını alan sizler artık çocuklarınızla misafirimiz oluyorsunuz.

Sizlerle olan bağımızın gücünü işimizi sevmemize ve daima en iyiyi hakkettiğinize olan inancımıza borçluyuz. Daha geniş kitlelere ulaşmak ve lezzetin Bağ ‘ında keyifli ortamlar yaratmak amacıyla bilinen ve özlenen lezzetleri sizlerden aldığımız güçle yeniden yorumluyoruz.

En Lezzetli ve En İyiyi Sunmak İçin
YENİLENİYORUZ …

TATLI GÜNLER!

BAĞ’LILIK;

  • 1961’den bu güne süregelen temel değerlerimize derinden duyduğumuz bağlılıkla birlikte müşteri ve markamız arasında duygusal bir bağ kurabilmek.

TUTARLILIK;

  • Vaatlerimizle, uygulamalarımızın örtüşmesi.

SAMİMİYET;

  • Müşterilerimizi ailemizin bir ferdi olarak görmek ve onların günlük hayatlarının ve özel günlerinin birer parçası olmak.

PAYLAŞIM;

  • Daima seçkin lezzet deneyimlerinin adresi olmayı hedefleyerek sevgi ve dostluğun birleştiği yer olmak.

SORUMLULUK;

  • Çalışanlarımızın güvenliğine ve gelişimine, ürünlerimizin hijyen, lezzet ve kalite standartına özen göstererek, hem çalışanlarımızın hem müşterilerimizin hakkını korumak.

MERAK;

  • Daima ileriye dönük, yeniliklere ve değişime açık olmak, kalıplaşmış fikirlerin dışında kalarak, hayal gücünün sınırlarını zorlamak.

İSTEKLİLİK;

  • Her çalışanın bireysel olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirirken yaratıcılığını kullanması, kendini aşmaya ve mükemmeli yakalamaya hazır olmasını hedeflemek.

TOPLUMSAL SORUMLULUK;

  • Bağ Pastanesi olarak bütün bunları gerçekleştirirken, topluma ve çevreye olan duyarlılığımızla ayrıca topluma hizmet inancıyla, sivil toplum kuruluşlarına destek vermek.