Şok Market Bayilik Şartları

Türkiye’ nin 81 ilinde 10.789’ u aşan mağazamız, 40 dağıtım merkezimiz ve 47.000’den fazla çalışanımız var. şok market bayilik veriyor mu.

Müşterilerimizin temel ihtiyaç maddelerinin tamamına yakınını “tek yerden” ve evlerine en yakın noktadan karşılamalarını sağlıyoruz.

Mağaza ağımızı, müşterilerimize daha etkili ulaşabilmek amacıyla sürekli ve hızlı bir biçimde genişletiyoruz.

2015’in başından bu yana her gün ortalama 3 adet yeni mağaza açıyoruz.

2015 yılında 699 adet, 2016’da 1.000 adet, 2017’de 1.100 adet, 2018’de 1.000 adet, 2019’da 851 adet, 2020’de 930 adet ve 2021’de 1.102 adet, 2022’de 1.034 adet, 2023 yılında 674 yeni mağaza* açtık

Mis, Piyale, Mintax, Evin ve Amigo gibi markalara sahip çıkarak bu değerleri yeniden ekonomiye kazandırdık.

Zengin ürün portföyümüzde özgün markalarımız ile ulusal markaları da bir arada bulundurduk.

Kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde Türkiye’ nin en önemli perakendecilerinden biriyiz. Müşterilerimize bu alanda geniş bir ürün çeşitliliği sunuyoruz.

“her gün düşük fiyat” politikamız ve farklı kampanyalarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.

Şok market bayilik veriyor mu ?  Tüm Türkiye^de açılan mağazalarını kendi bünyesinde açıyor.Bayilik verilmiyor.

Farklılaşmış iş modelimiz, “her gün düşük fiyat” politikamız ve farklı formattaki kampanyalarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.

Ne İsim hakkı,  ne de franchise giriş bedeli var. Üstelik kar marjı da oldukça yüksek.

Zincir marketlerin ilk olarak  avantajlı bayilik şartları, bu arada girişimcileri cezbetmeye devam ediyor.

Her köşe başında gördüğümüz ve hemen her ürünün satıldığı bu marketler arasındaki rekabet…

 

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Ad / Soyad