Gözde Börek Bayilik Şartları
Gözde Su Böreği Franchise/Bayilik 1984 yılında baba mesleği olarak küçük bir aile işletmesi kurulmuş olup Gözde Börekçilik markası ile börek üretimine başlamıştır.
1998 yılından sonra Mustafa Gültepe ve Hayri Gültepe önderliğinde hızlı bir büyüme gerçekleştirip işletmemiz 1999 yılında Mustafa ve Hayri kardeşler tarafından börek ve tatlı üretimine de girmiştir. Ürün yelpazesini genişleterek markasını Bi’Gözde Börekçilik A.Ş.; adı altında değiştirerek yeni üretimine devam etmiştir.
2000’li yıllarda değişen ve gelişen piyasa şartlarına tüketim bilincinin artması tüketici ile buluşma noktasının yön değişmesiyle de bu yeni tüketim anlayışına göre hareket etmek isteyen Bi’Gözde Börekçilik ulusal firmalar ve catering firmalarıyla çalışmaya başlamıştır. Artan iç ve dış müşteri taleplerine doğru zamanda kaliteden ve standart üretim şartlarından taviz vermeyen müşteri memnuniyet ve isteklerini ön planda tutmak isteyen yeni modern tesiste üretim kararı almıştır. Şu anda geldiği nokta 1500 m2 kapalı alana sahip Bi’Gözde Börekçilik olup tesislerinde kalifiye personeli ile günlük üretim işleme kapasitesine sahip üretiminde Dünya teknolojisini kullanan hijyenik alt yapıya sahip olan gıda güvenliği yönetim sistemi belgeleriyle beraber üretimin tüm aşamalarında kalite kontrolüne son derece önem verilmektedir. Üretim kalitesini her şeyin üstünde tutan Bi’Gözde Börekçilik üretici müstahsilleri, çalışanları ile birlikte büyümeyi, tüketicisyle bütünleşerek ulusal alanda söz sahibi olmak isteyen ve ilk etapta ulusal bir marka olmayı çalışanlarıyla birlikte kararlılığını ve verimliliğini artırmayı ana hedef olarak belirlemiştir.