Simit Teknesi Bayilik Şartları 2013 yılında yola çıktığımız ekmek teknemizde geleneksel simit serüvenini bu günlere taşıdık. Unlu mamümüller sektöründe emin adımlara atarak franchise vermeye ve hizmet kalitemizi arttırmaya devam etmekteyiz. Geleneklerimizden  aldığımız güç ile globalleşen  ekonomik piyasalarda, franchise alarak yatırım yapmanın en güvenli limanlarından biri olduk . Yatrımcıyı memnun edecek kar marjımız, güçlü, dinamik ve kurumsal yapımızla franchisenin her zaman yanında olan ekibimiz ile sektörümüzde yükselen bir firma olduk. Firmamız verdiği franchiselerin yanında, yaptığı ihracatlarla da piyasaya güven vermektedir. 2022 ylında gerçekleştirdiği ilk ihracatından sonra tedariğini yaptığı firmaların vazgeçilmezi olmuş ve her geçen ay ihracatını arttırmıştır. Bu bağlamda Amerikadaki iş ortağımızla gerçekleşen ticaretimiz son zamanlarda Amerikaya franchise verme yoluna doğru ilerlemiştir. Teberli Grup olarak sadece SİMİT TEKNESİ markası olarak değil tatlı sektöründe de TATLI TEPSİ markamızla bölgemizde ve sektörümüzde emin adımlarla ilermekteyiz. Her iki sektörde tecrübe kazanan firmamız franchise vermenin bilincinde hareket ederek yeni yatırımlar yapmış ve franchiserini korumayı zorlu ekonomik şartlarda dahi (pandemi gibi )franchisesini  kazandırmayı ilke edinmiş bunu yaparkende  müşteri memnununiyetini hep ön planda tutmuştur. Firmamız yatırımcımızın franchise aldığı ilk andan itibaren şube açılana kadar açılış işlerini kontrol ve organize etmeye başlar. Belirlenen lokasyonda tecrübeli ve profesyonel ekimiz tarafından  gerekli araştırmalar yapılır ve uygun görülürse franchisenin o noktaya açılmasına izin verilir. Uygun görülen noktada mimari firmamız gerekli ölçümleri ve planlamaları yaparak çizimlerini hazırlarlar. Çizimler üzerinden varsa eğer  gerekli  görülen değişiklikler yapılarak revize edilir. Noktanın tadilat işleri bittikten sonra açılışa yakın zamanda franchise alan işletmeci ve ekibi eğitime tabi tututur. Bu eğitim nokta satışa başladıktan sonra bile yerinde devam eder. Verilen bu eğimitin amacı müşteri ilişkileri ve karşılama,  temizlik, ürün pişirme ve sunum yapma,  tezgah düzeni ve nizamı sağlama gibi ana başlıklardan oluşmaktadır. Şube açıldıktan sonra franchise sorumlumuzun vereceği rapor doğrultusunda şube işletmeciye teslim edilir. Faliyetine başlayan şube rutin denetimlere tabi tutularak şubenin sürekli dinamik kalması sağlanır. Aylık yayınlanan raporlar ile Türkiye ve bölge sıralamaları şubelere iletilir. Böylelikle şube hem bir yarış içine sokulmuş olunur hemde aydan aya değişimlerini takip eder buna göre önlemler alınır veya satış stratejisi değiştirilir. Bayinin isteği doğrultusunda aylık ve yıllık bazlarda net ve brüt karlılığı hesaplanarak bayinin ileriyi görebilmesi sağlanır. Kurulan kasa programı ile franchise sahibi satışlarını ve masraflarını an be an takip edebilir. Bu sistem sayesinde ürünlerin yoka düşmesi engellenir. Franchise sahibi işin başında olamasa bile telefonuna indirlen aplikasyonla bu takibi kolaylaştırılır. Fırmamızın sahip olduğu dağıtım ağı sayesinde ürün tedariği hızlı bir şekilde çözülür. Sürekli saha kontrollerinde olan franchise sorumlularımız sayesinde  franchiserın yaşayabileceği olumsuzluklara yerinde ve hızlı müdahaleler yapılır. Simit Teknesi, 2008 yılından bu yana tecrübe ve birikimi sonucunda 2020 yılında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kurarak profesyonel bir ticaret hayatına başlamış olup kendini ve vizyonunu yenileyerek müşterilerine daha kaliteli hizmet ve ürün vermeye devam etmektedir. Firmamız yaptığı iş ve tecrübelerinin sonucunda kendini her gün dünya teknolojisi içerisinde yenilemeyi ilke edinmiştir. Günümüz rekabet koşulları içerisinde birinci ilkemiz; Sizlere en uygun, en kaliteli, en iyi ürün ve hizmeti verebilmektir. Geleneksel gıda ürünlerini modern, hijyenik ortamlarda tüketiciye sunan ‘SİMİT TEKNESİ’; geleneksel damak tadının adı keyif dolu muhabbetlerin tek ve en özel adresi oldu. Hedefimiz; Tüm Türkiye ve yurtdışı ülkelerine Simit Teknesini açmak, evrensel bir marka olmak. Geleneksel lezzetimizi tüm insanlığa tattırmak
Doğru insan ve doğru iş politikamızla yüksek kaliteli yeni ürün portfolyosu geliştirerek bu sektörde dünyaya açılan seçkin bir Türk markası olmak.
Bu lezzeti tüm dünyaya tattırana kadar pişireceğiz.
-Kalite sistemleri çerçevesinde tüm çalışanların daha yetkin ve yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen kişiler haline gelmeleri için ekip çalışmasına önem vererek kalite düzeyini sürekli yükseltmeyi.
-ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarımızı sürekli iyileştirmek.
-Tüketicilerimizin beklentilerini anlayarak, bunları yerine getirirken müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak.
-Kalite, Lezzet, Sağlık ve Güven kelimeleriyle özdeşleşen markamızı sürekli koruyacak ve marka birliğimizin daha da artması için çalışmalar yapmak.
-Toplam Kalite Bilinci ile çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden sürekli inovasyonu sağlamak
-Üretim prosesinin her aşamasında ve son üründe insan sağlığı korunması ilkesi ön planda tutarak, müşteri talep ve beklentileri üstünde hizmet sunmak

Farkımız

-Lezzetli, taze, hijyenik üretim.
-Ürünlerimizin tüm yasal gerekliliği sağlaması.
-İşçi ve iş güvenliliği ile ilgili ahlaki ve yasal şartlara uymak.
– Dürüstlük ve güvenilirlilik ilkemiz.
– Yenilikçi ve esnek çözümler geliştirme.
-Samimi, içten çalışanlarımız, nezih mekanlarımız.
– Güvenilir gıda üretimi yaparken helal gıda kurallarını göz önünde bulundurmamız.

Üretim Politikamız

-Simit Teknesi yapmış olduğu ürünleri uluslararası standartlara uygun olarak (ISO 9001:2015, ISO 22000:2015) ve kaliteden ödün vermeyerek uygun Pazar koşullarıyla müşterinin hizmetine sunmayı ‘Üretim Politikası’ olarak benimsemiştir.Ürünlerimizin içerisinde sadece hammadde değil; müşterilerin ürün ile ilgili öneri ve görüşleri vardır. Üretim Politikamızın bir diğer değeri ise; üretim altyapısını, üretim prosesini kaliteli üretime cevap verebilecek yapıda tutmak.Müşteri istek ve önerilerini kısa sürede karşılayacak bir yapıya sahip olmak.
-Ürünlerimizin yapımı için uygun spesifikasyonlarımızca belirlenmiş hammaddeler seçilir.
– Üretim süresince periyodik olarak ürün numuneleri alınır.Standartlara uygun olmayanlar imha edilir.
– Son ürün kontrol testinden geçmemiş hiçbir ürünün sevkiyatına izin verilmez.
– Ürün kalite politikamız gereği ürünlerimizin lojistiğinde de tüm yenilikleri ve dikkatleri hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz.

Hijyen Politikamız

– Çalışanlarımız mesaiye başlamadan önce ateşleri ölçülür.Hastalık belirtisi olanlar ya da ateşi yüksek olanlar ilgili sağlık kuruluşuna sevkedilmektedir.
– Çalışanlarımız ve üretim sahasına giren kişiler bone ve maske kullanmaktadır.
– Tüm çalışanlarımız için rutin olarak ‘Kişisel Hijyen Ve Temizlik Sanitasyon’ eğitimleri verilmektedir.
– Üretimde kullanılan ekipman ve makineler günlük dezenfekte edilmektedir.Donanımların kontrolü periyodik olarak yapılmaktadır.
– Soğuk zincirle taşınan ürünlerin ısı dalgalanmaları takip edilmektedir.Olası risk durumunda sıcaklığa bağlı sorunların önüne geçilmektedir.
– Üretim alanlarımızda fiziksel bulaşmalara neden olabilecek yabancı maddelerin önlenmesi için kırılabilir plastik malzemeleri, cam, kesici aletler, metal ekipmanlar kontrol altına alınmaktadır.
– Üretim sahasında rutin haftalık, aylık temizlik yapılmaktadır.
– Çalışanlarımıza üniformalar verilir. Her zaman ütülü ve temiz olması için sıkı kontroller yapılmaktadır.
– Tüm çalışanlarımıza yılda en az 1 kere İş Sağlığı Ve Güvenliği Temel Eğitimi verilmektedir.  
Kuruluş Yılı Bayi Sayısı İsim Hakkı Bedeli Kurulum Maliyeti

2008

41

--

100.000 DOLAR