Öküz Burger Franchise Şartları
25 yılı aşkın bir süredir, gıda, hayvancılık, tarım, inşaat, tekstil, medya ve kozmetik sektörlerinde kendi markalarıyla tanınan bir dizi şirketi, 2014 yılında birleştirme kararı aldık ve o zamandan beri faaliyetlerimize Inception Global Gıda A.Ş. adı altında devam ediyoruz.
Bu süre zarfında edindiğimiz deneyim ve birikimi, yeme-içme sektörüne aktararak 2016 yılında Çanakkale ve Isparta’da ilk Öküz Burger şubelerimizi açtık. Bu şubeler, lezzet tutkunlarının ilgisi ve ayrıcalıklı bir fikir olan SINIRSIZ İÇECEK sunumu sayesinde büyük ilgi gördü. SINIRSIZ İÇECEK fikri, müşterileri Öküz Burger lezzetiyle çekmekte önemli bir rol oynadı.
Dünya genelindeki zorluklara ve ülke içindeki ekonomik krize rağmen, 2023 yılı itibariyle 56 şube ile sektörde sağlam bir yer edindik ve Türkiye’nin en büyük yerli hamburger zinciri markası olmanın gururunu yaşıyoruz.
Ayrıca, ABD (New York) ve Irak (Süleymaniye) gibi yurtdışındaki şubelerimizle birlikte hızla büyüyen küresel bir marka haline geldik. Dünya genelindeki lezzet tutkunlarını, Öküz Burger’in sınırsız lezzetiyle bir araya getirme misyonumuzu sürdürüyoruz.
Küresel bir marka olarak, sağlık örgütlerinin belirlediği standartların ötesinde, daha katı kurallara sahibiz. Tesisimizde ürettiğimiz özel hamburger etleri ve patatesler, girişimci annelerimizin denetiminde, insan eli değmeden üretilmektedir.
Yüzde 100 dana etimiz, hijyen koşullarına tam olarak uygun bir şekilde üretilir ve anlık şoklanma işlemi ile tazeliğini korurken, soğuk zincirle şubelerimize ulaştırılır. Herhangi bir katkı maddesi veya bitkisel karışım kullanmadan üretim yapmamız, ürünlerimizin doğallığını ve kalitesini vurgulamamızın bir parçasıdır.
Hamburgerlerimizin tüm bileşenlerinin katkısız olmasına özel bir önem atfederiz. Örneğin, hamburger ekmeği firmamıza özgü reçetemizle yüzde 100 doğal ve katkısız bir şekilde üretilir ve şubelerimizde kullanılır.
Sizde uygun maliyetlerle kendi işinizi kurmak ve bu ailenin bir parçası olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Öküz Burger Bayilik Şartları